Bondsfeest Merkelbeek 2016
Schutterij St. Johannes- St Clemens heeft dit weekend het bondsschuttersfeest gehouden.
 
Hoogtepunt van het feest was zoals altijd de optocht die zondag door de straten van Merkelbeek trok. Hieraan namen bijna 20 schutterijen deel.St. Johannes- St Clemens won onlangs het OLS en mag daarom volgend jaar het grote schutterijenevenement organiseren. Het feest van dit weekend was een mooie mogelijkheid op organisatorisch al een aantal puntjes op de i te zetten.

Voor een foto verslag kunt U kijken op: Lieske Leunissen

Geplaatst op: 22-08-2016 Bron:Loo-TV.nl

Met dank aan: Loo-TV.nl


Liefhebbers van schuttersfolklore en alles wat daar mee te maken heeft, kunnen hun hart ophalen en de volgende data in hun agenda rood aanstrepen: zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016. Het belooft een schuttersfeest van allure te worden. Schutterij St. Johannes – St. Clemens van Merkelbeek is aan de beurt om dit jaar het bondsfeest te organiseren.

Hier het volledige programma van ons bondfeest.


Klik op de foto voor een grote view.
Basisschool St Jozef Merkelbeek bestaat in het schooljaar 2016-2017
100 jaar
en dus tijd voor feest. Vrijdag 19 augustus 2016

Reünie Basisschool Merkelbeek
Oud leerlingen, leraren, partners en iedereen die de Basisschool st Jozef Merkelbeek een warm hart hebben toegedragen, Ouders van kinderen die op school hebben gezeten, vrijwilligers, oud OV / MR leden kort om iedereen van Merkelbeek is van harte welkom.

De organisatie is in handen van reünie comité Peter Philips, Leo Peters, Marlou Cox, Anita Jeurissen, Ans Welling, Maurice Loo, Gerwin Cox en Albert Rademakers.

In de Feesttent van Schutterij St. Johannes – St. Clemens zal er teruggekeken worden in de tijd, de belangrijke decennia ’s komen langs in beeld en geluid met DJ Onno Otten
Het zal een gezellige avond worden met veel oude bekenden en herinnering.

Deelnemen aan deze reünie?
Schrijven je in op onze website en maak het inschrijfgeld van € 5,00 per persoon over op: Rekeningnummer: NL75RABO0133100456 , t.a.v. REUNIE 2016 100 Basisschool met vermelding van: Naam + aantal deelnemer + Schooljaar + Adres.

Verder starten we binnenkort met de kaartverkoop op diverse voorverkoopadressen. Heb je het inschrijfgeld al betaald worden de kaartjes naar je toegestuurd

Wil je op de hoogte blijven, kijk op onderstaande website
http://bssintjozef100jaar.merkelbek.nl/index.html

Heb je nog vragen stel ze gerust via onderstaande mail
bssintjozef100jaar@gmail.com

Via Facebook kun je mooie oude foto’s zien en controleren wie van jouw klas naar de reünie komt.

Wil je meehelpen deze reünie tot een succes te maken, nodig je eigenklas uit, stuur foto’s of filmpjes door en zorg dat je klasgenoten weten dat je komt.

Verder willen wij iedereen er op attent maken dat de schutterij St. Johannes – St. Clemens in dat weekend hun bondsschuttersfeest viert met op zaterdag Wir Sind Spitze en op zondag het schuttersfeest met optocht en als afsluiting Polka power “Wahnsinn”

Tot 19 augustus 2016